Aanmelden CultureEL Podium

Voor deelnemers

Hier vind je alles wat je nodig hebt om je culturele creativiteit te laten zien. Van muziek tot dans, toneel, theater en nog veel meer. Meld je aan voor ons culturele podium en laat je kunsten zien aan ons enthousiaste publiek. We zijn benieuwd naar je talent! Verstuur je aanmelding en maak deel uit van de bruisende culturele scene van Apeldoorn. We kijken er naar uit om van je te horen!

Informatie

  • Optreden: er zijn meerdere podia, binnen en buiten. Op welk podium je gaat optreden, hangt af van het soort optreden en het aantal deelnemers.
  • Geluids- en lichttechniek: er wordt gezorgd voor geluidstechniek en voor (basis) lichttechniek. Je kunt op een technische rider aangeven wat nodig is voor jouw/jullie optreden.
  • Gage: die is er helaas niet, daar is geen budget voor. 
  • Mocht het zo zijn dat we meer aanmeldingen binnen krijgen dan er plaats is, zullen we een selectie (moeten) maken.
  • Parkeren: je kunt parkeren in de parkeergarage, daarvoor kun je uitrijkaarten kopen in Orpheus of in de parkeergarage. Wij kunnen deze kosten niet vergoeden. Weet, dat vlakbij Orpheus geen mogelijkheid is om gratis te parkeren.

aanmelden

Heb je er zin in? Vul dan het aanmeldformulier in door hier rechts op de knop ‘Ik wil optreden’ te klikken!

Wil je optreden?

Wil jij bij ons optreden? Alleen, met z’n tweeën, of met een groep? Muziek, toneel, theater, dans – alles is mogelijk! Laat je passie zien aan een enthousiast publiek!