Culturele markt

Kijk je ogen uit

Jaarlijks trekt de culturele markt tienduizenden bezoekers. Dat kan ook bijna niet anders, want er is van alles moois te vinden wat door gepassioneerde vrijetijdskunstenaars gemaakt is. Je kijkt je ogen uit!

 

Laat je inspireren

Ontdek de levendige culturele markt en geniet van het uiteenlopende aanbod! Tussen de kramen staan ook kunstenaars die ter plekke hun objecten maken, je kunt als bezoeker dus ‘een kijkje in de keuken nemen’ en ook vragen stellen. Bij sommige kraamhouders kun je ook meedoen!

Laat je motiveren

Ook vind je er kramen van cultureel gerelateerde verenigingen en stichtingen, die hun organisaties promoten bij de langslopende bezoekers. Misschien vind je hier iets tussen waar je graag bij wilt aansluiten, als lid, of wie weet als bestuurslid!

ontmoet

De culturele markt is een heerlijke plek voor liefhebbers van kunst en cultuur om gelijkgestemden te ontmoeten en nieuwe kennissen of vrienden te maken, of om kennis en ervaring uit te wisselen. en dan spreek je natuurlijk ook meteen af dat je elkaar bij de volgende editie weer ziet.

Deelnemen

In plaats van onze Culturele Pleinmarkt bezoeken, kun je er ook aan deelnemen. Als je dat wilt, klik je op de knop hiernaast voor meer informatie daarover.

KRAAM HUREN?

Wil jij je creatieve werk laten zien en eventueel verkopen of je vereniging promoten? Meld je dan aan voor het huren van een kraam.

Ben je jonger dan 18? Dan krijg je 5 euro korting!